Sivut

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Hääjärjestelyä ja leffailua.

Nää viikonloput vierähtää ihan mahdottoman nopeesti ohi.. ja huomenna ois taas tiedossa täysi työpäivä.

Viime perjantaina käynnistettiin hääjärjestelyt. En ole itse menossa naimisiin, vaan juhlimme ensi syyskuussa parhaan ystäväni häitä. Olen saanut kunnian olla hänen kaasonsa. Morsiamen sisko on myös kaasona, joten järjestelyissä, kuten polttareiden järkkäämisessä, on mukana onneksi myös joku toinen! Ilta meni viiniä maistellessa, polttariporukkalistan tekemistä, vieraslistan läpikäymistä ja muuta yleistä keskustelua häistä. Näitä häitä varten pitäis vielä mennä etsimään joku nätti mekko. Ajatuksena on ollut ostaa kokopitkä, olkaimeton (ehkäpä?) mekko, jossa olisi jotain pientä koristetta. Ja näitähän mekkoja kyllä löytyy alan liikkeistä, mutta hintakin on sitten sen mukainen.

Eilen, lauantaina, kävimme tuon paremman puoliskoni kanssa katsomassa leffateatterissa Luokkakokouksen. Jäätävän paskat arvosteluthan se leffa on saanu, mutta jollakin kierolla tavalla se oli kyllä ihan katsottava ja upposi.

Tää päivä on sitten menny vaan haaveillessa. Sitä tajuaa miten elämä menee eteenpäin ja naisena alkaa toi biologinen kello tikittään... tik... tik... Ja etenkin tää sairastuminen on saanu mut miettiin mitä kaikkea haluan elämässään kokea. Ärgh... Ehkä tää on tätä hormonisekoilua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti