Sivut

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Lenkkeilyä ja "vauva"kuumetta.

Nyt kun on päästy eroon vauvakuumeesta, alkaa riepottelemaan ihmismieltä toinen "vauva"kuume... Nimittäin koirakuume. Oon täs koko päivän haaveillu sellaisesta löntystelevästä luppakorvakoirasta. Just semmosesta karhusta, jonka vois kaapata sänkyyn halittavaksi!
Nää mun kuumeilut ei kyllä yhtään parane.. Ensin vauva ja nyt sitte näköjään koira, mutta kun.... haluan! Tänne meidän pieneen kaksioon ei kyllä kauhean mielellään koiraa ottaisi. Ei oo koirallekaan hyvä olla kaupunkiasunnossa, missä ei oo tilaa sille kuljeskella. Eli yritän taas saada järkeni voittamaan tunnepuoleni.

Kyllä tää maaliskuu vaan on se mun kuukausi. Päivät pitenee koko ajan ja kesäkin lähenee! Käytiin tänään pitkällä aamukävelyllä. Pari tuntia vietettiin aikaa kierrellen Helsingin keskustassa nauttien auringonpaisteesta ja kiireettömästä sunnuntaista. Tosta lenkkeilystäkin on alkanu nauttimaan taas enemmän kun ei tartte koko ajan valittaa kivuista. Ja mikäs sen parempi kun vielä seuranakin on sitä parasta seuraa

Vielä ihan mainittakoon, että oon saanu viettää suht kivutonta aikaa. Pari kipeempää päivää oli tossa tällä viikolla, mutta yöt menee tosi hyvin ilman kipuja. Mielenkiinnolla odotan lääkäriaikaa nyt kun ei oikeastaan oo niitä kipuja. Toivottavasti se ei tarkoita sitä, että tätä selkäkipua ei sen kummemmin aletakaan tutkimaan... koska kyllä niitä kipuja edelleen on. Nyt vain onneksi harvemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti