Sivut

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Harvinaisen ärsyttävää...

Taas ottaa päähän. Ihmisessä pitäis olla joku resetointinäppäin just tämmösissä tilanteissa. Ajatukset pyörii kaikenlaisissa jutuissa ja niissä kun ei just nyt sitten ilmeisestikään ole mitään järkeä. Saakelin pää.

Taas on käyty valittamassa lääkärissä. Ei kylläkään selkää, vaan tätä monille naisista tuttua ilmiötä, epäsäännöllistä kiertoa. Onneksi tällä kertaa sain lähetteen verikokeisiin, että selvitellään vähän mistähän tämä johtuu. Ja tän sekavan kierron lisäksi on tullut myös todella kovat kivut. Onhan niitä kipuja aina ollu, mutta edellisten kuukautisten aikaan tuntui, että koko alavatsa repeää. Tietysti sitä pelkää ikäviä asioita (ja etenkin nyt kun tuntuu ettei mikään muutenkaan onnistu) ja että se saattais olla endometrioosia. Tää itsensä diagnosointi on varmasti taas helvetin hieno idea...

Selän kanssa on menny nyt tosi kivasti. Ei oo pahemmin ollut kipuja. Eilen käytiin hieman juoksemassakin eikä siitäkään onneksi tullu mitään kipuja. Kipulääkkeitä en oo tarttenu nyt muutamaan  päivään. Itseasiassa en edes muista milloin viimeksi olisin ottanut lääkettä.

Ja eipä muuten olekaan enää kuin vähän reilu viikko poliklinikkakäyntiin! Wuhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti