Sivut

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kevät, tule jo!

Taas pitkästä aikaa yks todella paska yö takana. Suht tasasta unta takana, mutta kun uni keskeytyy, niin kivutkin pääsee valloilleen. Tää kipu on päässyt taas sen rajan yli, jolloin tulehduskipulääke ei enää helpota oloa. Onneksi on vielä hetki aikaa ennen työvuoron alkamista. Pakko vaan liikkua, liikkua ja liikkua.

Helmikuu alkaa pikkuhiljaa olla lopuillaan ja kohta saadaan käynnistää mahtava maaliskuu. Se on itselleni ollut aina se vuoden parhain kuukausi! Se, miten tämän vuoden maaliskuu eroaa edellisistä, niin pääsen vihdoin selvittämään tätä kipuiluani ammattilaisen luokse. Tällä hetkellä en jännitä tai pelkää tulevaa, vaan odotan jo innolla poliklinikkakäyntiä. Valmistautuminen on ollut huipputasoa! Olen kirjoittanut paperille muistiin kaikki mahdolliset kysymykset reumatologille, etenkin lääkehoitoon liittyviä asioita. Ehkä sekin on lievittänyt jännitystäni.

Maaliskuussa myös juhlitaan. Löytyy ystävien syntymäpäiviä sekä tietysti omani. En ole hetkeen järjestänyt mitään juhlia, mutta nyt olisi kiva pitkästä aikaa juhlistaa itseäni, etenkin kun tuo neljännesvuosisata paukahtaa mittariin. Toisaalta alkoholin käyttö ei kauheasti innosta. Olen yrittänyt parantaa elämäntapojani näiden kipuilujen vuoksi ja lisätä liikkumista, joka huomattavasti helpottaa selän kuntoa. Mutta voisihan sitä juhlia vaikka tekemällä porukalla jotakin muutakin kuin kännätä!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti