Sivut

tiistai 30. toukokuuta 2017

Tennistä ja koripalloa

Vietettiin tänään uhreilupainotteista päivää Helsingin Mustikkamaalla. Alkuun pelailtiin tennistä ja harjoiteltiin pallonheittoa :D voin muuten kertoa, että alkuun mun heitto kuulemma oli kuin "naisen heitto".. sellainen jännittynyt, muljuava käden liike. Pienen treenin kautta alkoi se oikeanlainen heittotyyli hahmottumaan, mutta mitään best quality -tyyliä se ei kuitenkaan ollut.

Heiteltiin myös koripalloa ja otettiin pieni heittoskaba. Tällä kertaa oma keskittyminen heittoihin vaan tyssäsi jo alkumetreillä kun pallo kilisytti korin reunoja menemättä sisään. Aina ei ole onnistunut päivä 😁


Treenipäivä päättyi tietysti hyvään ruokatankkaukseen Treffipubin cheeseburgerin ääressä. Tuolla ollaankin käyty muutamia kertoja syömässä miehen kanssa ja edelleen tuo burgeri on kyllä hyvä.

Positiivinen ylläri on se, että reumakipuja ei ole. Enbrel on ollut nyt 2 viikkoa tauolla ja pelkäsin, että tuo taukoaika saa reumaoireet nopeasti päälle. Huomenna selviää millä mallilla labrakokeet tällä hetkellä ovat ja jatketaanko Enbrelin käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti