Sivut

maanantai 22. toukokuuta 2017

Mahataudin kourissa

Viikonloppu alkoi niin, että lapsella oli päivöhoidossa mennyt vatsa sekaisin. Lauantaina tilanne oli vähän rauhallisempi, yleiskunnoltaan normaali virkeä oma itsensä. Ruoka ei maistunut, mutta maito upposi onneksi kuin kuumille kiville. Ajattelin, että jospa se mahan löysyys johtui jostakin ruoka-aineesta. Pääsimme nauttimaan ihanasta kesäpäivästä ja kaikki tuntui ihan normaalille.

Pääsimme nauttimaan ulos kesäpäivästä juuri ennen kuin oma tautini alkoi. 













No sunnuntaina sitten meikämamma alotti oksentamisen. Hrrr... Ja edellisestä oksutaudista oli kulunut vasta 2 viikkoa. KAKSI VIIKKOA! Jäätävää. Lääkäriltä kuulin, että nyt on ollut liikkeellä poikkeavantyyppistä norovirusta, jossa potilas on ok joka toinen päivä ja oksentaa joka toinen päivä parin viikon ajan. Kuulostaa kyllä brutaalille.. Toivon mukaan tämä tauti loppuu nyt tähän :D
Sunnuntaipäivä menikin sitten sänkypotilaana. Mies sai passata ja hoitaa lasta sillä aikaa kun itse keräsin voimia. Onneksi oksentaminen loppui jo päivällä, sillä se tuntuu olevan kaikista raskainta tässä taudissa.

Alkaa tää oma kroppa olemaan aika kovilla tästä oksentamisen ja ripuloinnin määrästä. Eipä muuten tartte miettii tota kesäkuntoo tällä menolla, sillä paino on pudonnut nyt 2 viikon sisällä vajaa 4 kg ja herkut ja karkit oksettaa :D

Me vietetään nyt sairaslomapäivää beben kans. Lepäillään ja yritetään taas saada ruoka maistumaan molemmille. Kyllä nää vatsataudit ovat niin sieltä syvältä... Ja etenkin kun itse tuppaan olemaan herkempi saamaan kaikki taudit päälle, niin nehän sitten tulee ja kunnolla. Mut suunta on nyt ylöspäin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti