Sivut

torstai 18. toukokuuta 2017

Hurjasti kiinnostavia ihonhoitotuotteita apteekissa!

Palkkapäivä lähenee ja yritän saada hillittyä nämä naismaiset shoppailuhormonit, sillä taas olisi menossa rahaa kaikenlaiseen turhakkeeseen (ja ei-niin-turhakkeeseen :D) Etsinnässä onkin jokin sopiva luonnollinen, kosteuttava kasvojenhoitotuote. Ja sekä vartalolle sopiva suihkugeeli, joka ei kuivattaisi ihoa.

Talven jäljiltä ihoni on todella kuiva ja kaipaa runsasta kosteutusta. Olen kokeillut iholleni monenlaisia tuotteita ja suurin osa valitettavasti jää kerran-kaksi kokeiluksi. Ja siksi uusien, kalliiden tuotteiden ostaminen mietityttää.. En oikein löydä luottotuotteita, joihin olisin täysin tyytyväinen.

Kiinnostavia ja houkuttelevia tuotteita löytyy etenkin työpaikoilta: apteekkikosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. Ensimmäisenä Okabon tuotteet: arganöljyä sisältävät luonnonkosmetiikkatuotteet kasvoille ja hiuksille. Tuotteet ovat hoitavia ja kosteuttavia sekä ne soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön. Kasvoöljy tuntuu testeripullosta kämmensyrjälle levitettynä miellyttävälle ja helposti levittyvälle. Voi kun kasvoille pääsisi testaamaan! Ah, kuulostaa todella upealle sarjalle :)

Toinen mielenkiintoinen sarja on Korres: kreikkalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet pyritään valmistamaan luonnollisista ainesosista. Etenkin nuo suihkugeelit tuoksuvat taivaallisilta! Ja kyllä, houkuttaa ostamaan :)

Oi voi.. Mutta eikös se mene niin, että töitä tehdään rahan takia ja rahalla hemmotellaan itseään.

Tykkään tutkia tietoa tuotteista ennenkuin niitä itse ostan ja etenkin käyttäjäkokemukset antavat paljon painoarvoa ostopäätöksessä.
Kertokaa, jos teillä on kokemuksia apteekkikosmetiikasta tai yllä mainituista tuotemerkeistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti