Sivut

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kesä ja kärpäset

Ihanaa, kun vihdoin olemme koko perhe parantunut kaameasta vatsataudista. Viikko siinä meni, että jokaisella alkoi maha olemaan taas normaalikunnossa. Jospa minäkin olisin nyt tautini sairastanut tälle kesää. Pääsimme nauttimaan kesäauringon paisteesta takapihallemme, jossa nuo pihatyöt ovat aivan kesken. Ei niitä oikein ole päässyt edes aloittamaan! Kovasti kyllä inspiraatiota ja ideoita olisi, mutta toteutuspuoli kyllä ontuu ja pahasti :D

Rakas lapsemme on ollut todella innoissaan päästessään temmeltämään nurmikolle, tutustumaan mitä kaikkea ulkoa voikaan löytyä. Lehtien suhina tuulessa kiinnostaa kovasti ja aidan takaa ajavat autot ovat jännittäviä. Kyllähän nurmikkoa piti hieman maistaakin. Ah kesä, ihanaa kun tulet vihdoinkin. Kävin H&M:llä katselemassa lastenvaatteita ja sieltä löytyi kuvassa olevat mekko ja hattu. Tuon hatun pitäminen ei aluksi meinannut millään onnistua, vaan hattu päätyi kaaressa pitkin pihaa. Tylsä äiti, kun pakottaa aurinkoisella säällä hatun päähän.. Miten muiden lapset viihtyvät ulkona? :)

<3
Sain tuossa viikolla puhelun terveyskeskuksesta. Biologisen lääkkeen aikana kun pitää käydä ottamassa säännöllisesti turvakokeet (verikokeet, jossa seurataan mahdollisia verenkuvan muutoksia) ja tuloksia seuraa tk:n hoitaja. No kävin tuossa tiistaina ne verikokeet ottamassa ja tuloksissa olikin vähän häikkää. Leukkarit ja neutrofiilit olivat laskussa verrattuna aiempiin mittauksiin ja maksa-arvo oli lievästi koholla. Nuo leukkarit ja neutrofiilit ymmärrän kyllä, kun tuo mahatauti juuri jylläsi päällä, mutta maksa-arvo oli hieman ylläri minullekin. Lääke on ollut tauolla nyt melkein 2 viikkoa, kun en sitä kipeänä pistänyt ja nyt noiden verikokeiden takia en sitä voi laittaa. Ensi viikolla on kontrolliverikoe ja katsotaan mihin suuntaan arvot menevät. Inhottavaa tämä epätietoisuus ja odottelu. Minä kun haluan vastauksia nyt ja heti... malttamaton luonne kun olen. Onko kenellekään kokemusta tästä? Mielelläni kuulisin millaisia poikkeavia tuloksia muut biologisia lääkkeitä käyttävät ovat saaneet.
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti