Sivut

perjantai 14. huhtikuuta 2017

Cheerios kaura, Buzzadorin testikampanja

Pääsin mukaan Buzzadorin kampanjaan testaamaan Cheerios -kauramuroja. Murot sisältävät täysjyväkauraa ja hyvää kuitua suoliston tarpeelle. Etenkin näin aikuisen suuhun todella sopivia, sillä kaurapuuron syönti meinaa tökkiä, mutta kauratuotteita olisi ihana käyttää aamun aloitukseen!

Cheerios kauramurot (kuvan lähde https://www.nestle-cereals.fi/sites/default/files/styles/product/public/images/products/188697_oat_cheerios_nordic_375g_ilni_2.png?itok=vpSa6ant)

Murot ovat yllättävän sokerittoman makuisia, verrattuna kilpailijoiden muroihin. Kauran maku on juuri sopiva ja rapeat murot ovat ihania maidon kera nautittuna. Muroja oli testaamassa sekä aikuisia että lapsia. Lapset olivat n. 2-6 vuotiaita, aikuiset lähemmäs kolmeakymmentä :D Tuote sai paljon positiivista palautetta. Lapset halusivat jopa lisäannoksen aamupalalla. Mahtavaa! Etenkin sellaisen lapsi jonka aamupalan syönti tuppaa olemaan niukanlaista oli nämä murot todellinen pelastus.

Aikuisen suuhun kaipaisin jopa melkein täyssokerittomia muroja, sillä sokerinhan voisi lisätä itse tarpeen mukaan lautaselle. Lisäsin omaan annokseeni hieman pakastemustikoita ja ne sopivat täydellisesti yhteen murojen kanssa.

Arvosanani tuottelle on 3+/5. Tulen tarpeen mukaan ostamaan tuotetta lisää ja voisin sitä kyllä suositella ystävillenikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti