Sivut

lauantai 18. helmikuuta 2017

Tuotetestissä: Origins Drink Up Intensive -yönaamio

Origins on yhdysvaltalainen, luonnollisia ihonhoitotuotteita valmistava yritys. Tuotteisiin ei ole käytetty esimerkiksi parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Ostin testimielessä 10 ml kokeilukoon Origins Drink Up Intensive -yönaamiosta. Tuote soveltuu kuivalle iholle, joka kaipaa kunnon kosteutusta. Koska tapana on ollut ostaa monta turhaketta kylppärin kaapin täytteeksi, on tämä 10 ml testikoko hyvä vaihtoehto. Siinä säästyy rahaa sekä tilaa, jos tuote ei olekaan sopiva omalle iholle.

Origins Drink Up Intensive overnight mask 10 ml

Putsasin kasvoni huolellisesti päivän meikeistä ja avasin tämän pienen pakkauksen. Aivan uskomaton tuoksu... Mietin pitkään mikä tämä tuttu, hedelmäinen tuoksu oikein on. Aprikoosi. Aivan mahtava! Ennenkuin ehdin laittaa voidetta kasvoilleni olin jo saanut kireydestä johtuvat juonteet pois kasvoiltani pelkän tuoksun avulla. :) Tämähän menisi siis myös tuoksuterapiasta! Levitin pienen määrän naamiota kasvoille sekä kaulalle. Tuote tuntui ihanan pehmeältä levittää sekä hyvin täyteläiseltä. Omat kasvoni oikein imaisivat naamion itseensä eikä se tuntunut ollenkaan liian tuhdilta. Nukkumista naamio ei häirinnyt yhtään. Tuntui, kuin oisin levittänyt todella tuhdin yövoiteen kasvoilleni.

Tuote siis sisältää mm. aprikoosinsiemenöljyä. Siitä tuo upea tuoksu on siis peräisin.

Hintaa taisi Kicks -myymälässä olla himpun vajaa 5 euroa tuolle 10 ml pakkaukselle. 100 ml tuubi maksoi n. 25 euroa. Origins -sarjaa saa myös Stockmannilta.

No mutta.. suosittelisinko tuotetta? Kyllä, jos etsit tuhtia kosteutusta kasvoillesi ja haluat nauttia naamion intensiivisestä tuoksusta. Olen käyttänyt tätä tuotetta 3 kertaa ja uskon, että tulen tutustumaan tähän sarjaan vielä enemmän. Tämä tuote ei ollut floppi. Näin ollen arvosana tälle Origins yönaamiolle on 4/5.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti