Sivut

torstai 2. helmikuuta 2017

Tuotetestissä: Avene Eau Thermale Thermal Spring Water -lähdevesi

Avene on ranskalainen apteekkikosmetiikkabrändi, joka soveltuu erityisesti herkälle iholle. Sen tuotteet pohjautuvat lähdeveteen, jota saadaan Avéne -nimisestä kylästä, Etelä-Ranskasta. Apteekkikosmetiikkana Avenella on Suomessa mielestäni hyvät valttikortit: Avenen sarjasta löytyy jokaiselle iholle se oikea tuote, etenkin herkkäihoiselle ja vaativalle iholle tämä on oiva brändi!

Olen jo aiemmin testannut tätä Avenen lähdevesi -sprayta. Sen käyttötarkoitus on rauhoittaa ihoa, esimerkiksi kun iho on ärtynyt, auringonpolttamiin, ihon punotukseen ja kesällä viilentämiseen. Itse käytän sitä meikinpoiston jälkeen rauhoittamaan ihoani. Myös aamulla lähdevesisuihke kasvoille auttaa heräämään uuteen aamuun!



Avene Thermal Spring Water 300ml

Spray sisältää runsaasti silikaattia, joka suojaa ihoa sekä paljon hiven- ja kivennäisaineita. Tuotetta sumutetaan n. 10 cm päästä kasvoille (tai halutulle ihoalueelle), annetaan vaikuttaa hetken ja ylimääräinen vesi painellaan pois kasvopaperilla tai pyyhkeellä.

Avenen tuotteet valmistaa Pierre Fabre, jolla on Suomessa myös myyntiluvallisia lääkevalmisteista. Pidän tätä myös isona luottamustekijänä, sillä lääkeyhtiöillä on tarkat laatuvaatimukset myös ei-lääkkeellisille tuotteille. Yritysten positiivinen imago on tärkeää tällä alalla.

Tuote on virkistävä, helppokäyttöinen sekä miellyttävä aamun pelastaja! Spray kestää pidemmän käytön, sillä sitä ei kulu kerralla paljoa. Ainoa miinus on hinta. 150 ml pullo maksaa päälle 10 euroa, 300 ml riittoisa pullo n. 15 euroa. Se, kuinka paljon viitsii satsasta rahaa "pelkkään veteen", on täysin kuluttajasta kiinni.

Kokonaisarvioni on hyvä, käyttökelpoinen tuote. Pisteet 3,5/5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti