Sivut

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Lääkkeitä..

Jotta kaikki ei menisi ihan helpolla, niin lääkitykseen tuli heti 2 viikon jälkeen muutos. Salazopyrin laitettiin tauolle heti 1,5 viikon käytön jälkeen. Syynä siihen oli haittavaikutuksena tullut ripuli ja pahoinvointi, joka vain jatkui koko 1,5 viikon ajan. Pidin puolikkaan viikon taukoa lääkkeestä ja yritin vatsan rauhoituttua aloittaa sitä uudellee, taas aloitusannoksella. Heti uudesta yrityksestä seuraavana päivänä vatsa oli aivan sekaisin. Soittelin reumahoitajalle, että mitäs nyt tehdään, ja hän konsultoi lääkäriä. Lääkkeen käyttö lopetettiin ja viikon päästä reumalääkärin luo miettimään seuraavaa vaihtoehtoa.

Tottakai toivoin kovasti, että olisin hyötynyt Salazopyrinistä. Nyt mietityttää mitä lääkäri seuraavaksi suosittelee kokeiltavaksi. Opintojen takia tiedostan hyvin mitä vaihtoehtoja minulla on, miten lääkkeet vaikuttavat elimistössä ja minkälaisia haittavaikutuksia eri lääkkeet voivat aiheuttaa. Haitat eivät sinänsä pelota, niitä kun jokaisesta lääkkeestä on mahdollista saada

Mieli tekee taas tepposia, välillä on helpompi olla, välillä taas v-käyrä hipoo katon rajaa. Onneksi kivut ovat olleet aika vähäisiä. Tulehduskipulääkettä otan, kun kivut alkavat ilmoittaa olemassaolostaan.

Näillä mennään nyt hetken aikaa, toivottavasti olen viikon päästä jo hieman viisaampi näissä lääkeasioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti