Sivut

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Raskausajan painonnousu ja uusia vauvajuttuja.

Nyt on menossa rv 29+5. Maha on pysynyt suhteellisen siron kokoisena, iltaisin tosin näyttää niinkuin olisin päivän aikana mättänyt suustani kokonaisen hevosen. Paino on tuottanut hieman mielipahaa, parina viime neuvolakerralla on tullut sanomista runsaasta painonnoususta. Viime kerralla painoa oli tullut 880 g/vko. Myönnän, että näiden reumakipujen vuoksi liikunta on jäänyt vähälle ja olen myös sortunut naposteluun... Ensi maanantaina olisi seuraava neuvolakäynti edessä. Olen kotona seurannut painoani nyt koko tämän 3 viikkoa ja tällä hetkellä paino on pysynyt samana kuin viime neuvolakerralla. Tuleekohan siitäkin sanomista?

Sain äidiltäni lahjaksi neulomiskirjan. Innostuin lokakuussa raskauden alkuaikoina neulomaan villasukkia n. 15 vuoden jälkeen, tosin ne sukat jäivät käyttämättä... Ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Sen jälkeen jätinkin puikot unholaan, mutta nyt uuden kirjan innoittamana päätin kokeilla onnistuisiko tossujen teko vauvalle. No onnistui!!! Ja vielä kaiken kukkuraksi neuloin samoista langoista vielä lapasetkin. Hiemankos tuleva äiti on ylpeä itsestään!

Kävimme viikolla ostamassa vauvalle pinnasängyn. Tai anoppi sen halusi ostaa lahjaksi. Löysimme Ikeasta Gonatt -pinnasängyn, harmaan värisenä. Sänky on upean värinen, sopii loistavasti meidän kotiimme. Nyt sänky odottelee käyttäjäänsä <3

Vielä on paljon ostettavaa uudelle tulokkaalle. Onneksi (tai toivottavasti) tässä on aikaa ennen lapsen syntymää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti